طبق قانون در ترک تعقیب زوجه میتواند به مدت یک سال پرونده رو دوباره اجرا بگذارد؛ به نظر شما اگر دوباره اجرا بگذارند احتمال محکوم شدن بنده هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۶ #32454686

سلام و احترام خدمت شما عزیزان که راهنمایی میفرمایید.
همسر بنده شکایت ترک انفاق در دوران حق حبس کردند . به محض مطلع شدن بنده از شکایت مبلغ زیادی به حسابشون ریختم . ایشون هم در دادسرا درخواست ترک تعقیب دادند و من مرتب از آن به بعد ماه به ماه مبلغی به حسابشون واریز میکنم .
سپاس .

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است چون پرداخت میکنید موجبی برای تعقیب کیفری نیست، حقوقی هم نمی‌توانند.

سلام.خیر.در صورتی که نفقه پرداخت کرده باشین باز شدن دوباره پرونده باعث محکومیت شما نمیشه

سلام نفقه دادن شما نشانه حسن نیت است لذا مشگل قانونی برای شما ایجاد نمیشود موفق باشید

درود بر شما، چنانچه نفقه را پرداخت میکنید، جای نگرانی نیست، به ترک انفاق محکوم نخواهید شد.

با سلام
درصورت پرداخت در مواعد مقرر جرمی متوجه شما نیست

درود
اگر نفقه را پرداخت می کنید دیگر شما به جرم ترک انفاق محکوم نخواهید شد.

براساس رای وحدت رویه دیوان عالی کشور زوجه ای که دارای حق حبس می باشد نمی تواند ترک انفاق شکایت کند فقط ازطریق حقوقی می تواند