ماده ۳ قانون بیمه اجباری چه میگوید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۷ #32446094

سلام. ۲۵ فروردین ۹۶ بیمه نامه ام رو تمدید کردم
و
۱۴مرداد ۹۶ تصادف کرده و مقصر شناخته شدم و نقص عضو نشدم ...

طبق ماده۳ بیمه اجباری مصوب ۱۳۹۵ از بیمه درخواست دیه کردم. بیمه گفت آئین نامه این قانون ۱ مرداد ۱۳۹۶ ابلاغ شده و بیمه نامه من قبل این تاریخ تمدید شده وبیمه تنها خسارت نقص عضو را میپردازد
اما
در قسمت تعهد حوادث راننده بیمه نامه ام مکتوب شده که :
در حوادث منجر به جرح برابر است با ارزش ریالی دیه یا ارش صدمات وارده به راننده مسبب حادثه بر اساس نظریه پزشکی قانونی... با این حال بازهم خسارتم رو نمیده...

شکایت کردم و قاضی به نفع شرکت بیمه رای داده و میگه از تاریخ ۲۳ مرداد ۹۶ که آئین نامه ماده ۳ ابلاغ شده حق بیمه حوادث راننده ۲۲هزار تومن گران شده که من نپرداختم ...
و بعدش میگه:
مطابق مندرجات آیین شماره ۶۷ مصوب شورای عالی بیمه تعهدات بیمه گر شامل پرداخت غرامت فوت یا نقص عضو میشه و من حقی ندارم...

در صورتی که بند ۸ آئیننامه شماره ۶۷/۲ میگه : مدت اجرای این آئین نامه تا پایان برنامه پنجم توسعه ( ینی پایان سال ۹۵ ) هستش ... اما من سال ۹۶بیمه نامه صادر کردم و سال ۹۶ تصادف کردم ...

حالا چه کنم
قطعا خیلیها مشکلی مشابه من داشتن ، آیا تا بحال کسی توانسته از ماده ۳ قانون بیمه اجباری استفاده کنه؟؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بنده چندی رای در خصوص این مورد داشته و هم اکنون نیز پرونده ای در مجتمع شهید صدر تهران در این خصوص دارم که رای به نفع موکل یعنی همان راننده مقصر حادثه و محکومیت بیمه به پرداخت دیه مشکل نیز گردیده است