برای طلاق چه اقداماتی لازم است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #32429002

سلام وقت بخیر
سه و سال و نیمه عقد کردم خونه پدر خودم زندگی میکنم و همسرم نفقه پرداخت نمیکنه در دادگاه محکوم به پرداخت شدن با این وجود ندادن و با این حال که حکم جلب هم گرفتم ایشون فراری هستن و دسترسی ندارم بهشون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توضیحات شما در سوال مبنی بر عدم پرداخت نفقه از سوی شوهر به شما می توانید درخواست طلاق کنید

درود بر شما، به استناد حکم محکومیت و جلب ایشان، میتوانید با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست طلاق تنظیم نمایید.

با توجه به موارد آمده در سوال، می‌توانید تقاضای طلاق نمایید.

درود
با داشتن مدارک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

شما می توانیدبا استنادبه رای محکومیت وجلب تقاضای طلاق نمایید

با توضیح شما یکی از شروط دوازده گانه ضمن عقد(ترک انفاق ب مدت بیش از شش ماه)محقق شده و شما با استناد ب این موضوع میتوانید از دادگاه تقاضای طلاق کنید

سلام
با استناد به حکم محکومیت زوج و موارد دیگر، شرط ضمن عقد شما در مورد ۶ ماه عدم پرداخت نفقه تحقق یافته ومی توانید دادخواست طلاق بدهید