کلاهبرداری رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۴ #32427150

با سلام, بازاریابان یک شرکت صوری که نماد اعتماد هم دارد برای جذی کارجوی اینترنتی مبلغ ۵۰ هزار تومان میگیرند و سپس کارجو را وارد یکسری کانال های تلگرامی میکنند. روال کار در کانال ها مثلا کانال تایپ اینگونه است که یک پیام میگذارند و میگویند باید ۳۰ هزار تومان بدهید تا حق دانلود فایل تایپ را داشته باشید,و اگر کارتان مورد تایید بود همراه دستمزد وطه الترام را پس میگیرید بعد یک ساعته انرا تحویل دهید و به افرادی که مورد تایید باشند پول میدهیم (۱۰۰ هزار تومان برا تایپ ۴ صفحه ساده), این پول را به ۱۰ نفر میدهند که میسود یک میلیون, کاملا غیر منطقی و مشکوک هست که هیچ شخصی برای تایپ ۴ صفحه فارسی ساده به انها پول نداده بلکه ترفندشان این است که از شاید ۷۰ نفر وجه الترام میگیرند که میشود ۲ میلیون بعد به ۱۰ نفر صوری بول پس میدهند و وجه التزام بقیه را هم بالا میشکند. در نگاه اول کاملا قانونیست ولی از نظر منطقی معلوم است که کلاهبرداری با ظاهری شیک است. ایا میتوان از پلیس فتا شکایت کرد و تراکنش های مالی انها را استخراج کرد و با امار نشان داد که کارشان کلاه برداری است؟ هرچند در ظاهری قانونی که اعلام میکنند اگر ما تایید نکردیم وجه التزامتان میرود, منظورم این هست که برای ۴ صفحه ساده هیچ کس به کس دیگری ۱ میلیون برای سفارش نمیدهد. از من ۱۰۰ هزار تومان کلاه برداری شده اینطور.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل پیگیری می باشد

سلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

با سلام قابل شکایت و پیگیری میباشد

سلام قابل شکایت و پیگیری است

با سلام
بله می توانید اقدام به شکایت کلاهبرداری و جرایم اینترنتی کنید.

قابل پیگیری می باشد....

با درود قابل شکایت و پیگیری است