سهم بقیه را بزور تصرف کرده و در حال تخریب است باید چه کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۰ #32389252

سلام ملک مشاعی داریم که با چند نفر شریک هستیم یکی از انها بیش از سهم خود قبلا تصرف کرده الان اومده سهم بقیه را بزور تصرف کرده و در حال تخریب است باید چکار کنیم

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شخصی که ملک را تصرف کرده جزو شرکای شماست در این صورت میتوانید از طریق دادگاه دادخواست غصب خوانده را با خلع ید غاصب را بخواهید اما اگر فرد تصاحب کننده غیر شرکا باشد میتوانید در دادسرا شمایت کیفری مبنی بر تصرف عدوانی اقدام نمایید.

سلام
اگر ملکی در تصرف شما بوده و اخیرا شخص دیگری آن را عدوانی تصرف نموده باشد می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود شکایت تصرف عدوانی علیه ایشان تقدیم نموده تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود و در غیر این صورت باید در همان دفتر دادخواست خلع ید علیه متصرف اقامه نمایید