با تاریخ نزدن سفته؛ من چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۱ #32385416

سلام،
سال ۹۲ تا ۹۳ بنده از شخصی ۹میلیون تومان پول بصورت قرضی و یکساله گرفتم و ایشون ۱۵ میلیون سفته بدون تاریخ از من گرفت که امضا و اثر انگشتم روی سفته ها هست سر یک سال ایشان با بنده تماس گرفت و گفت باید به جای ۹ میلیون ۳۰ میلیون بدهی به عنوان سود و گرنه سفته هاتو از تاریخ سال ۱۳۸۰ تاریخ میزنم و ۱۵ میلیون سفته ( که در اصل ۹ میلیون تومان بوده اصل بدهی ام و ۶ میلیون پشتوانه بوده شده ۱۵ میلیون ) را از طریق قانونی به همراه سود و تاخیر تادیه از سال ۱۳۸۰ ازت میگیرم حالا چیکار کنم اگه از سال ۱۳۸۰ تاریخ بزنه که خیلی زیاد میشه سودش چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت تاخیر تادیه سفته از تاریخ واخواست محاسبه می‌گردد

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، سفته برای خسارات تاخیر از تاریخ واخواست محاسبه میشه بشرط اینکه بخواد بعنوان سند تجاری اقدام کنه نه عادی

از تاریخ واخواست سفته تاخیر تادیه قابل مطالبه خواهد بود

سلام تاخیر تادیه سفته از تاریخ واخواست محاسبه خواهد شد. ایشان نمی توانند خسارت را از سال ۸۰ مطالبه کنند.