میگه من به عنوان بیعانه براش زدم؛ سه تومان هم داخل کارتش مسدوده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #32359279

سلام و عرض ادب
من از شخصی شاکی شدم که کارت بانکی و مدارکم و غیره رو برده. من مسافر بودم. شببه دنبال سوییت بودم که با شخصی آشنا شدم به اتفاق به سوییت رفتیم نفری ۳۰ ت هم دادیم. حالا شخص کلا انکار میکنه. عکس دستگاه عابر از او گرفته شده که سه میلیون انتقال داده شده کارت خودش. متهم میگه من شب رو پیشش نموندم. من به شاکی گوشی فروختم. خودش کارت و رمزش داده من. منم از عابر انتقال دادم.متهم گفت پول لازم دارم ۲۰۰ ت هم روز قبلش براش زدم. حالا میگه اون ۲۰۰ ت من به عنوان بیعانه براش زدم. سه تومان هم داخل کارتش مسدوده. همان روز در فواصل بین یک ربع کارتم خالی شده که من ظهرش مسدودش کردم. حالا موندم چکار کنم؟ طرف انکار میکنه. میگه من بهش گوشی فروختم. خودش کارت و رمزش به من داده و از این حرفها

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم باید موضوع گوشی را با ذکر جزئیات ثابت کرده و دریافت کارت از شما را نیز به وسیله شهود یا دلایل دیگر به اثبات برساند والا کیفرخواست بر علیه وی صادر خواهد شد .