فامیل درجه یک میتواند شهادت دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴۸ #32345981

با عرض سلام به اساتید و قضات .
همسر بنده بدون اجازه با برادر خود هماهنگ کرده و بچه شیرخواره را در منزل رها کرده و به شهرستان رفته در حالیکه بنده سر کار بودم. که همان روز ۱۱۰ صورت جلسه کرد.بنده برایشان اظهارنامه فرستادم که منزل را بدون اجازه و بی دلیل ترک کرده ای به زندگی برگرد. توجهی نکرد .دادخواست عدم تمکین فرستادم. در مقابل رفتند شکایت کذب ترک انفاق و ضرب و جرح دادند که رد صلاحیت خورد و به استان البرز ارسال شد که هنوز هیچ خبری از پرونده نیست . از همان روز اول مهریشان را از طریق ثبت اجرا گذاشتند و بی نتیجه ماندند که چند روز پیش از طریق دادگاه اقدام کرده اند . در دادگاه عدم تمکین ایشان اظهار کردند بنده ایشان مورد ضرب و جرح قرار گرفته و از خانه بیرون کرده ام . در حالیکه همه ی اینها کذب بوده.از ایشان گواه گواهان خواستند که ایشان عمو و پسر عمویشان که هیچ اطلاعی از زندگی و محل سکونتمان ندارد، آمدند و شهادت دادند که ایشان با سر و صورت خونی به منزل پدرش آمده و ایشان امنیت جانی ندارد و در منزل شوهرش خوف و ضرر جانی دارد. عدم تمکین رد شد . بدون اینکه جواب شکایت کذب کیفری که ایشان داده اند بیاید رای صادر شد و عدم تمکین بنده با شهادت کذب عمو و پسر عموی همسرم رد شد.
سوال :
۱-فامیل درجه یک میتوداند شهادت دهد؟
۲-شاهدینی که هفتصد کیلومتر با منزل خواهان پرونده دارد قابل قبول است ؟
در حالیکه حتی آدرس و محل زندگیمان را نمی دانند .
۳-با چه ادله هایی می توانم از خودم دفاع کنم ؟
شرافتا و انسانا همه این ها کذب بوده و بنده هیچ ضرب و جرح و ترک انفاقی انجام نداده ام همه اینها نقشه واسه گرفتن نفقه و مهریه هستش و شکایت کذب و شهادت کذب تا کجا می تواند پیش برود ؟
خواهشمندم سریع تر جواب بدهید تا قبل از اتمام مهلت تجدید نظر بتونم از خودم دفاع کنم
تشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سریعا اعتراض بزن که دادگاه به دلایل ابرازی توجهی ننموده است و تقاضای جرح شهود بعلت شهادت کذب را ادعا کنید. یاحق

مهریه حق زوجه است و ارتباطی به مسایل فوق ندارد و هر گاه زوجه اراده نماید میتواند آن را مطالبه نماید.
در خصوص ترک انفاق شما باید دلیل محکمه پسند مانند فیش واریزی به حساب زوجه و یا دلایل دیگر ارائه نمایید.
در قانون آیین دادرسی جدید اعم از مدنی و کیفری قرینه ای مبنی بر جرح شهود دارای قرابت نسبی یا سببی اعلام نشده است لذا پذیرفته است.
شما میتوانید از قاضی بخواهید شهود را منفردا استماع نماید و با دفاع موثر با توجه به سوالاتی در خصوص رنک و نوع لباس همسرتان موقع رفتن به خانه پدر و یا سوالاتی از این قبیل که ساعت رسیدن و یا اینکه با توجه به فاصله ۷۰۰ کیلومتری از خانه پدر همسرتان علت حضورشان در آنجا چه بوده و ... شهود را دچار تناقض گویی نموده وجرح شوند.