امکان اقساط پرداخت افت قیمت خودرو، توقیف خودرو بابت مطالبه افت قیمت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸ #32336280

سلام، من چند روز پیش تصادف کردم و مقصر هستم. طرف مقابل گفته که بابت افت قیمت ماشینش ازم شکایت میکنه. می‌خواستم بپرسم مبلغی که تعیین میشه رو باید نقدی پرداخت کنیم؟ امکان قسطی کردنش وجود داره؟ ماشین به نامم رو می‌تونن به جای خسارت افت قیمت بردارن؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افت قیمت مطابق نظریه کارشناس به شما ابلاغ می‌شود که می‌توانید به آن اعتراض کنید و در صورتی که رای قطع شد و اجراییه صادر گردید می‌توانید اعسار تقدیم نمایید و قسطی پرداخت کنید

با سلام
بعد از صدور حکم و در مرحله اجرا، شما می توانید درخواست اعسار مطرح کنید و اگر پذیرفته شود امکان تقسیط وجود دارد.

سلام بله شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید.

بله میتوانید اعسار بزنید تا تقسیط گردد.

سلام اگه تعهد مالی بیمه شما در اون تصادف تموم نشده از بیمه مطالبه کنین اگه هم نداد علیه بیمه دادخواست بدین در واقع بیمه باید افت قیمت را هم بده... اگه ماشین طرف مقابل نامتعارف یعنی گرانقیمته(یعنی بهای صفر کیلومتر اون از نصف دیه بیشتره) شما و بیمه شما تا سقف ماشین متعارف (که تقریبا میشه ماشین پژو ۴۰۵) مسئولین نه بیشتر... بیش از اون را باید از بیمه بدنه خودش بگیره...اگه تعهد بیمه شما کافی نبود دادخواست اعسار بدین تا قسطی بشه

با سلام
می توانید دادخواست اعسار و تقسیط مطرح کنید.

سلام میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید