دادرس دادگاه یا رییس دفتر شعبه طبق قانون این اجازه را داشتند که پرونده را مختومه کنند یا اینکه دچار تخلف و اشتباه و موجب اطاله دادرسی شده اند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #32321320

بادرود و خسته نباشید.
در یک پرونده حقوقی مطالبه وجه به عنوان خواهان همراه خواسته مطالبه وجه تقاضای اعسار از هزینه دادرسی دادم،پرونده به شعبه حقوقی ارجاع و در شعبه ثبت شد. برای حدود ۴ماه بعد از ثبت پرونده زمان جلسه رسیدگی به دعوای اعسار از هزینه دادرسی مشخص شد و به طرفین پرونده ابلاغ شد.اما ۱ماه قبل از جلسه اعسار،هزینه دادرسی را تهیه و واریز کردم و به دادگاه پرداخت نمودم.و طی یک لایحه به انضمام فیش واریزی دعوای اعسار را مسترد نمودم و دادرس پرونده بعد از چند روز دادنامه مبنی بر ابطال دعوی اعسار طبق ماده ۱۰۷ آیین دادرسی مدنی صادر کرد و به طرفین پرونده ابلاغ شد.و به طرفین پرونده ۲۰روز برای تجدید نظر خواهی مهلت داده شد که اگر اعتراضی دارند،انجام دهند. بعد از سپری شدن ۲۰روز ، طرفین پرونده هیچ اعتراضی نکردند اما پرونده که شامل خواسته مطالبه وجه و اعسار بوده است توسط دادرس دادگاه یا رییس دفتر شعبه در سیستم کاملا مختومه شده است و بعد از حدود ۱ ماه ثبت مجدد گردیده است.این سوال را دارم که دادرس دادگاه یا رییس دفتر شعبه طبق قانون این اجازه را داشتند که پرونده را مختومه کنند یا اینکه دچار تخلف و اشتباه و موجب اطاله دادرسی شده اند در صورتی که فقط دعوای اعسار خود را مسترد کرده بودم و دعوای مطالبه وجه در جریان بود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دادگاه نمی توانسته پرونده را مختومه نماید لاکن موضوع را از شعبه پیگیری نمایید

ظاهرا اشتباه مدیر دفتر بوده است اعلام و پیگیری نمایید

احتمالا اشتباه شده از شعبه پیگیری کنید

سلام وقت بخیر
در خصوص مختومه شدن پرونده مطالبه وجه طی مهلت زمانیکه دارید میتوانید اعتراض کنید.

درود
نسبت به اصل خواسته نباید پرونده مختومه می شد احتمالا اشتباه مدیر دفتر بوده