خرید آپارتمان قولنامه ای وانعقاد قرارداد بین خریدار و مستاجر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۲ #32309

سلام خسته نباشین.من میخوام یه واحد اپارتمان تو کرج بخرم که قولنامه ای هستش شصت متری.سی میلیون نقد.و ۱۷تومن مستاجر دادن.میخوام برم واسه جمع کردن اطلاعات چندتا سوال دارم.اول اینکه چون قولنامه ای هستش ایراد نداره بخرم؟؟به مشکل نمیخوریم؟؟باید به چه چیزاییش دقت کنم؟؟ایا میشه سند بگیرم؟؟اگه خریدم باید با مستاجر به نام خودم قرار داد بنویسم؟؟میشه به طور کامل راهنماییم کنین که چیا بپرسم و چیکارا کنم؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ابتدا شما میتوانید قولنامه ای فی مابین خود و فروشنده منعقد نمائید ولی حتما باید تاریخ دقیقی برای تنظیم سند رسمی در قولنامه مشخص شود و برای دیرکرد نیز خسارت تاخیر و ضرر و زیان به ازای هر روز مشخص شود.لذا پس از خرید باید قرار داد اجاره بیم شما و مستاجر منقد شود.

موید باشید