با توجه به عدم دریافت پایان کار اجاره واحدها امکان پذیر است و نصب تابلو مشکل‌زا نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۳ #32232245

با سلام
صاحب آپارتمانی دوازده واحدی در کرج هستیم که تاکنون پایان کار برای آن دریافت نکرده ‌ایم. مجموعه‌ای از پزشکان درخواست دارند تا واحدهایمان را برای تاسیس ساختمان پزشکان اجاره کنند.

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اجاره به نحوی باشد که در زمان بازدید شهرداری تعارضی بین نوع استفاده با کاربری قانونی ملک رویت نگردد .

با سلام
خیر منعی برای اجاره دادن وجود نخواهد داشت
فقط مسکونی یا تجاری بودن آن رعایت شود

اجاره دادن ملک بدون پایان کار امکانپذیر است و در اجاره منافع ساختمان برای مستاجر مهم است ولی برای طرفین باید از این باب رعایت شود که کاربری را رعایت کنند تا از سوی مقررات شهرداری به مشکل نخورند.

اجاره آپارتمانها قبل از اخذ پایان کار مانعی ندارد . البته باید اجاره به نحوی باشد که در زمان بازدید شهرداری تعارضی بین نوع استفاده با کاربری قانونی ملک رویت نگردد .

عدم دریافت پایان کار مانعی برای نصب تابلو نمیباشد