به خاطر فرزندم مجبورم زندگی کنم چنین حقی دارم که تمکین نکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۹ #32124080

با سلام بنده مهریه ام و تمامی حق و حقوقم را بخشیدم. می خواستم بدونم اگه تمکین نکنم منظورم از لحاظ جنسی است چون متاسفانه به خاطر فرزندم مجبورم زندگی کنم چنین حقی دارم؟ و راهی پیش پای بنده قرار بدین برای جدا شدن چه اقدامی باید بکنم؟ چون شوهرم گفتن طلاقت نمیدم با توجه به اینکه هیچ حق و حقوقی از ایشان به بنده تعلق نمی گیرد. چطور باید درخواست طلاق دهم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر شما تمکین نکنید همسر شما دادخواست الزام به تمکین میدهد و اینکه در صورت ناشزه شناخته شدن شما هیچ گونه نفقه ای به شما تعلق نخواهد گرفت.

بخشیدن مهریه بنوعی شما را بی سلاح کرده است اگر مهریه قابل توجه ایی بوده و شما بدون هیچ شرطی بصورت هبه آن را بخشیده ایید امکان آن را دارید که دادخواست رجوع از هبه را طرح نمایید.
عدم تمکین شما این حق را به همسرتان میدهد که نفقه را قطع کند و اگر شما درآمدی نداشته باشید دچار مشگل خواهید شد.
اگر دادخواست رجوع از هبه را بدهیدو موفق شوید آنوقت شاید بتوانید طی توافق با همسرتان نسبت به بخشش مجدد آن به شرط عدم تمکین و لزوم دریافت نفقه توافق کنید
و اگر این امکان فراهم نشد و به علت عدم تمکین نفقه ایی نداشتید میتوانید دادخواست عسر بدهید و تقاضای طلاق که در صورت اثبات عسر و حرج امکان اینکه دادگاه حکم طلاق را بدهد وجود دارد.
پیشنهاد میشود قبل از هر اقدامی از همفکری با یک مشاوره حقوقی یا وکیل نیز استفاده نمایید.
موفق باشید

در صورت عدم تمکین نفقه شما ساقط می شود

با سلام
با عدم تمکین شما ، شما مستحق نفقه نخواهید شد
متاسفانه با بخشیدن تمامی حق و حقوق خود ، کار را برای خود سخت نموده اید اگر امکان رجوع از مهریه دارید میتوانید اقدام نمایید
صرفا در صورتی که عسر و حرج شما بر دادگاه محرز گردد دادگاه برای شما حکم صلاق را صادر خواهد نمود

با سلام

درصورت عدم تمکین همسر شما می تواند علیه شما اقامه دعوا نماید و درصورت اثبات عدم تمکین تان نفقه نیز به شما تعلق نخواهد گرفت .تنها راه حل طلاق برای شما اثبات عسر و حرج می باشد.

با سلام
خیر اگر تمکین نکنید همسرتون علیه شما دادخواست عدم تمکین به دادگاه تقدیم میکند و در صورت اثبات عدم تمکین از نفقه محروم میشید