برگرداندن فامیلی چگونه درخواست شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۹۵ #32094755

سلام
من فامیلم رو چند سال پیش عوض کردم که این امر باعث ایجاد اختلافات خانوادگی بین من و خونوادم شد در حدی که پدرم مرا از خانه بیرون کرده و مرا از ارث محروم کرد... برادرم و تمام فامیل نیز مرا همواره تحقیر میکنند... چیکار کنم به فامیل قبلیم برگردم؟ نهایی ترین راه حلش چیه؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حدمت شما بزرگوار
عنایت گردد به موجب ماده ۴۰ قانون ثبت احوال تغییر نام خانوادگی اشخاص منحصرا با تصویب سازمان ثبت احوال کشور خواهد بود . اما این ماده صرفا برای یکبار است و نام خانوادگی که تعویض شود، دیگر امکان بازگشت یا تعویض مجدد را ندارید.

با سلام
امکان پذیر نیست.

با سلام، تغییر نام خانوادگی فقط برای ۱ بار ممکن هستش

سلام دیگر نمی توانید تغییر دهید

سلام به نظر امکان بازگشت به فامیلی سابق را ندارید

سلام
امکان این کار وجود ندارد

متاسفانه طبق تبصره قانون ثبت احوال بازگشت به نام خانوادگی اولیه امکان پذیر نیست