رسید با امضا و مهر شرکت مبنی بر طلب اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۴۵ #32094001

از شرکتی شکایت کردیم برای حقوق و مزایا در اداره کار... سپس توافق کردیم و در برگه رضایت نوشتیم بر اساس توافق رضایت می دهم رسیدی تحویل گرفتم که این مقدار از ایشان طلب دارم با مهر شرکت و امضا سرپرست شرکت وجاحت قانونی این رسید چگونه است. ما که رضایت نامه نوشتیم و در ان قید کردیم توافق نمودیم در صورت پرداخت نکردن بدهیمان می توانیم پیگیر شویم?

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مهر و امضا شرکت البته درصورتیکه صاحب امضا مجاز اقدام به مهر و امضا توافقنامه کرده باشد اعتبار دارد و در غیر اینصورت نیز جرم محسوب میشود و بنوعی کلاهبرداری است.و طبق رای وحدت رویه صرف ارائه رضایت و برگ تسویه کارگرکافی نیست و کارفرما باید اسناد و مدارک پرداخت حق و حقوق منجمله رسید واریز وجه بحساب بانکی یا..... را ارائه کند.و در صورت عدم قبول رضایتنامه مذکور باید مستندات پرداخت حق و حقوق شما را ارائه کند.

رسید مذکور دارای اعتبار بوده و جای نگرانی نیست چراکه حتی بر فرض رضایت کارگر ، کارفرما مکلف به ارائه صورتحسابهای پرداختی به کارگر می باشد .

با سلام
اثبات پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر بر عهده ی کارفرما است حتی اگر رضایت گرفته باشد