چطور دیواری را بردارم که غیرقانونی معبر عمومی را مسدود کرده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #32011316

با سلام ، معبری عمومی به ملکم پیوست است (برابر سند ثبتی) آن ملک قدیمی هست و زمانی که ساخته شده درب و یا ورود را در آن معبر نگذاشته اند و رفت و آمد از کوچه دیگری بوده است و همسایه هم که مسجد میباشد هیات امنای آن مسجد از فرصت استفاده نموده و آنرا با دیوارکشی مسدود نموده اند و تبدیل به حیاط کرده اند و از این ماجرا هم شاید بیشتر از ۲۰ سال بگذرد ، در سند طرفین هم کوچه هست !
این اقدام در واقع تصرف غیر قانونیست اینجانب برابر انساد ثبتی شکایت رفع مزاحمت (رفع انسداد) نمودم اما قاضی شکایتم را ابطال نمود آنطور که پیداست قاضیبه مواد قانونی و اسناد ثبتی توجه نکرده است و حتی در معاینه محل برخلاف واقعیت گزارش نموده که من از آن کوچه مشرف به خیابان هستم و دارای عبور و مرور هستم دلیل رد دعوی هم استفاده این چند سال مسجد از آن محل مبنی بر نظم بوجود آمده را مبنا قرار داده است سوال اینجاست با این شرایط چطور من میتوانم آن دیوار را بردارم؟ و اگر این شکایت حقوقی من در تجدید نظر هم رد شود من چطور دیواری را بردارم که غیرقانونی معبر عمومی را مسدود کرده است؟ این را اضافه کنم که شهرداری هم اقدامی نمیکند !
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سئوال شما تکراری است
لیکن شما می توانید علیه متولیان مسجد یا اوقاف شکایت کنید

باسلام
شما شخصا نمی توانید اقدامی در جهت تخریب دیوار انجام دهید موضوع را از شهرداری پیگیری کنید.

می توانید مو.ضوع را به پلیس اجراییات ساختمانی شهرداری اطلاع دهید

با درود
شما ذی نفع و ذی سمت نیستید فقط میتوانید به شهرداری گزارش دهید تا اقدام نمایند.

درود بر شما، با توجه به این نکته که این معبر عمومی است و نه ملک شما، بایستی از طریق شهرداری اقدام کنید تا نهایتا بر اساس کمیسیون ماده ۱۰۰ اقدام شود.

شما مجری قانون نیستید دیوار مردم را تخریب کنید

سلام
با توجه به اینکه معبر عمومی هست و ملک شخصی شما نیست باید از طریق شهرداری اقدام نمایید و در نهایت در کمیسیون ماده ۱۰۰ شکایت کنید.