محاسبه نرخ دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #32002573

با سلام
پزشک قانونی بنده حس بویایی اصلا ندارم نا حقی به این جواب کردن میشه بگین جمع مبلغ چقدره. شکستگی استخوان پیشانی راست ( هاشمه ) کوفتگی مغزی در فورتتال راست چپ جراحت خلف بر دامیه جوشگاه جراحت خلف ساق و مچ ۲ عدد دامیه جوشگاه جراحت دامیه بند اول انگشتان سوم و چهارم و پنجم دست اختلال انطباقی همراه با خلف اظطراب اعلام شده است با توجه از بین رفتن بویایی بدنبال تصادف حسب بررسی های گرفته
نتیجه کمسیون
از نامبرده گرافی و اسکن جمجمه و مغزی بالینی بیمارستان گردیدد به نتیجه تست بویایی نوع و شدت و محل صدمات مغزی کوفتگی فورنتال راست و چپ کاهش حس بویایی هیپوکسی مرتبط با تصادف قابل تایید میباشد که ارش متعلقه چهار درصد دیه کامل تعیین میگردد ختم پرونده ارش کوفتگی فرونتال راست و چپ جمعا چهار درصد دیه کامل اختلال انطباق همراه اختلال همراه استرس دو دهم درصد دیه کامل انسان تعیین گردی.
بزرگواری میکند جمع کل رو بگین

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قسمت محاسبه انلاین دیه مراجعه کنید