قاضی توجهی به متن اسناد ثبتی نمیکند و برای جلسه بعد از خوانده شهود خواسته؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #31985333

باسلام و عرض خسته نباشید
من ملکی را بیست سال پیش خریدم که حالت مخروبه است و همسایه من از ملک من دری داشته به ملک خودش تردد مینماید، ولی در اسناد ثبتی ما هیچ گونه حقوق ارتفاقی وجود ندارد و از طرفی همسایه میتواند از جایی دیگر ملک خود به کوچه در باز کند. حالا من دادخواست اولیه شکایت رفع مزاحمت و هم استعلام ثبتی و جلب نظر کارشناس را نموده ام و طبق بند ۷ قانون ثبت اسناد می بایستی حقوق ارتفاقی در اسناد ثبت گردد.ولی قاضی توجهی به متن اسناد ثبتی نمیکند و برای جلسه بعد از خوانده شهود خواسته و میگوید چون این موضوع سابقه طولانی دارد حق با ایشان است.و قاضی توجهی به خواسته من ندارد.حالا جنابعالی چه راه حلی را پیشنهاد مینمایید؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید شهود را نیز معرفی نمایید در صورتی که قاضی رای به ضرر شما داد اعتراض به رای مزبور را به مرجع تجدید نظر تقدیم نمایید

سلام.شما درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس رسمی ثبتی نماییدوتمام شواهد خود اعم از شاهد را در دادگاه حاضر نمایید .البته این کار باید در یک لایحه وخطاب به قاضی درج شود.

در خواست شما بجا می باشد . در این مرحله شما هم شاهد معرفی کنید. اگر رای به نفع شما صادر نشد در مرحله تجدیدنظر خواهی درخواست شما مورد توجه قرار می گیرد