گفتن چون یکبار شکایت کردم دیگر حق شکایت از ایشان را ندارم آیا این درست است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۴ #31984162

سلام من در یکی از نمایندگی های مجتمع فنی تهران به عنوان مدرس مشغول به تدریس بودم پس از اتمام دوره یکی از شاگردان به بنده از طریق پیامک شروع به توهین کرد (ایشان دختر خانم هستند)
توهین هایی مانند ________________________________________و... کرد و تهدید کرد که اگر بیرون منو ببینه ______ با دندون هاشون تیکه پاره ات می کنم و...
از ایشوت یکبار شکایت کردم به علت توهین و تهدید دادگاه ایشون رو به ۵۰ ضربه شلاق محکوم کرد پس اعتراض به ایشون تعلیق خورد بنده بعد از مدتی مجددا به علت توهین تهدید افترا قذف و خسارت مادی و معنوی شکایت کردم به شورا حل اختلاف ارجاع شد در شورا به من گفتن چون یکبار شکایت کردم دیگر حق شکایت از ایشان را ندارم آیا این درست است؟ البته برخی از دوستان گفتند چون موضع شکایت فرق می کند شکایت پیگیری و برای تهدید و توهین حکم منع تعقیب قانونی صادر می‌شود
البته بنده سازش نکردم و تقاضا کردم پرونده جهت رسیدگی به دادسرا برود ایشان در شورا مدعی شد که من به مقامات و... توهین کردم اما این موضوع صحت ندارد ( بجز ایشان شاگردان دیگری نیز در کلاس حضور داشتند ) چگونه از سایر شاگردان برای رفع این اتهامات استفاده کنم؟
بنظر شما نتیجه این پرونده چه می شود آیا من به نتیجه ای می رسم یا خیر؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اتهام جدید باشد اعتبار امر مختومه ندارد.

اگر شکایت شما مستند به اتهام جدید و توهین و تهدید مجدد باشد منعی برای طرح شکایت نداشته و شکایت سابق شما ارتباطی با جرائم جدید ندارد .

با سلام اگر در مدت تعلیق اجرای مجازات مجددا مرتکب جرمی شد که مجازات آن تا درجه ی ۷ یا مستوحب حد و قصاص و دیه باشد علاوه بر اجرای مجازاتی که معلق شده مجازات جرم جدید نیز در باره ی او اجرا خواهد شد.