با اخذ گواهی امضا؛ می توان مانع ادعای جعل انکار و تردید بعد از فوت واگذارنده شد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۶۹ #31980235

با سلام
بر روی یک صلح عمری عادی امضا واگذارنده و دو شاهد اخذ شده است. دفترخانه از ثبت صلح عمری بخاطر اماده نبودن سند رسمی خودداری می کند. با اخذ گواهی امضا واگذارنده می توان مانع ادعای جعل انکار و تردید بعد از فوت واگذارنده شد؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بله گواهی امضاء سند رسمی محسوب میشود

با سلام
امضای سند عادی را می توان انکار کرد .
با توجه به توضیحات شما بهترین راه حل گواهی امضاء است

مفاد سند هم چنان قابل ادعای تردید و انکار و حعل می باشد.

سلام
صرف گواهی امضا، نمی تواند مانع انکار و تردید نسبت به سند عادی گفته شده شود.

با سلام
امکان هر سه ادعای جعل،انکار و تردید وجود دارد.

باسلام
بله باتوجه به اینکه سند عادی می باشدامکان تردید و جعل و انکار وجود دارد.

سلام
ادعای جعل یا انکار و تردید در خصوص سند عادی ممکن است با اینکا جلوی این امر گرفته خواهد شد