آیا می توان تمام محصول یک باغ مرکبات مشاع را بدون اجازه و هماهنگی سایر مالکین فروخت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #31962981

با سلام
در صورت فروش سایر مالکین می توانند شاکی شده و شکایت کنند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام وادب. در این حالت هم شکایت کیفری با مطالبه خسارات ناشی از جرم میسر است و هم مطالبه حقوقی.که کیفری با مطالبه خسارت ب دلیل سرعت و هزینه کمتر پیشنهاد میشه.خرد یارمان

سلام.نمیتوانید مالی را که متعلق به شما نیست را به فروشید فقط شما نسبت به میزان سهم خودتون مالک هستید.و چنانچه محصول را کاملا بفروشید نسبت به سهم شرکای خود فروش مال غیر انجام داده آید و جرم مرتکب شده اید.موفق باشید

با سلام و ادب
بقیه مالکین می توانند علیه شریکی که فروش مال غیر انجام داده شکایت کنند.

سلام خدمت شما
دوست عزیز شما به هیچ وجه بدون اجازه سایر شرکا اجازه دخل و تصرف مادی در مال مشاع را ندارید و حتما باید اجازه بگیرید

شما مرتکب فروش مال غیر شدید

درود بر شما، بدون اذن سایر مالکین، هیچ یک از مالکین چنین حقی نخواهند داشت و اقدام ایشان قانونا قابل پیگرد است.

بله هیچ شریکی بدون اجازه سایر شرکا نمیتواند در مال مشترک تصرف نماید و یا اقدام به فروش کند‌ در غیر این صورت اقدام غیر قانونی انجام داده وقابل پیگیری است.