در صورتی که در وام به عنوان ضامن حضور نداشتم و امضا نکرده باشم مسئولیتی متوجه بنده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۴ #31919185

سلام چند سال پیش سه فقره چک سفید امضاء به برادرم دادم میخواست وام بگیره ایشون با رابطه ای که با یک رییس شعبه از موسسه ثامن الائمه داشت یک وام به اسم من و دو وام با ضمانت من به نام دونفر دیگه گرفته بود بدون اینکه من تو موسسه حاضر بشم .وام خودم رو تسویه کرد و چک ضمانتمو گرفتم اما حالا دوتا وام گیرنده دیگه که من ضامنشون هستم قسطاشونو ندادن و وکیل موسسه از من شکایت کرده لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم.اینکه بنده در موسسه برای امضاء قرارداد وام به عنوان ضامن حضور نداشته ام و شخص دیگری بجای من امضاء کرده مسئولیتی رو از گردن بنده ساقط نمیکند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف امضای چک شما را ضامن و متعهد پرداخت میکند.باید به طرفیت وام گیرنده دعوای مطالبه مطرح کنید.اما این امر مانع پرداخت اقساط وام از طرف شما نخواهد شد و دعوای بانک را بر علیه شما متوقف نخواهد کرد.

شما چک را بابت ضمانت به بانک دادید واین برای اقامه دعوی از سوی بانک علیه شما کافیست ، در صورتی که به عنوان ضامن اقساط را پراخت کردید پس از ان میتوانید علیه متعهد اصلی اقامه دعوی کنید .

اگر شخص دیگری به جای شما امضاء کرده ، ضامن شدن شدن شما معنا ندارد

سلام
میتوانید نسبت به مستندات بانک از جمله قراردادی که به موجب ان شما را ضامن شناخته اند، ادعای جعل نمایید و در صورت اثبات جعلیت مسیولیتی متوجه شما نخواهد بود

با سلام صرف امضای چک ضمانت و تسلیم آن به وام گیرنده و عدم پرداخت اقساط وام از طرف ایشان به بانک دعوای بانک را متوجه شما خواهد کرد. شما فقط در صورت پرداخت اقساط وام میتوانید به متعهد اصلی رجوع نمایید ویا علیه ایشان دعوای مطالبه طلب مطرح نمایید.