شکایت کردم طرف مقابلم متواری شد چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۸ #31873287

سلام
از یه شخصی که بدهی بالایی داشت پنج سال پیش شکایت کردم وا از اون موقع کلا جیم شده و نمیت نم پیداش کنم و پیگیرشم میخواستم بدونم اگه یه روزی پیداش کردم پرونده قبلی من موجود هست یا باز باید دادخواست بدم ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منوط به عدم پیگیری پرونده اجرایی مشمول مرور زمان میگردد
ولی چنانچه پرونده در جریان باشد میتوانید بر مبنای همان پرونده با داشتن برگ جلب شخص مورد نظر را بگیرید و حکم را اجرا کنید

با سلام
پرونده قبلی را تا اخذ رای قطعی و صدور برگ جلب ایشان پیگیری کنید و هر زمان ایشان پیدا شدند امکان به جریان انداختن مجدد پرونده میباشد و نیازی به شکایت مجدد نیست

با سلام چنانچه قبلا دادخواست مطرح و منجر به محکومیت وی گردیده پرونده قبلی شما قابل پیگیری میباشد البته اگر زمان زیادی بگذرد و هیچ اقدامی در پرونده نداشته باشید پرونده شما به بایگانی راکد خواهد رفت

باسلام و احترام
شما دستور جلب ایشان را مرتب تمدید کنید تا درصورت یافتن ایشان دستگیرشان کنید، همان پرونده ی قبلی معتبر و قابل پیگیری است .

سلام بله پرونده شما مفتوح هستش تا زمانی که به فرد دسترسی پیدا کنید البته هر چند وقت یکبار پیگیری کنید موضوع رو