چنانچه مبلغ نوشته شده در سفته بیشتر از مبلغ اسمی سفته باشد آیا قابل واخواست است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷,۱۳۸ #31824586

درمورد سفته : چنانچه مبلغ نوشته شده در سفته بیشتر از مبلغ اسمی سفته باشد آیا قابل واخواست است؟مثلا به علت عدم دسترسی به سفته , در سفته یک میلیونی مبلغ ده میلیون تومان نوشته شود
و درصورت محکومیت آیا می توان سهام عدالت را بابت بدهی توقیف کرد؟

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان واخواست هست
امکان توقیف سهام عدالت نیز هست

با درود بله قابل واخواست میباشد

"با سلام"
بلی قابل واخواست میباشد

با سلام
مبلغ اسمی سفته مانع قبول تعهدی بالاتر از آن برای متعهد نخواهد بود و میتوان طبق مبلغ مندرج در سفته واخواست نمود.
در خصوص سهام عدالت هم چنانچه آزادسازی شده باشد،امکان توقیف وجود دارد.عاقبت بخیر باشید.

بله امکان دادخواست و مطالبه برای شما وجود دارد

سلام
بله امکان دارد و حق واخواست دارید

با سلام
درست است درج مبلغ چاپی مشخص در روی سفته بیانگر سقف تعهد سفته می باشد اما این بدان معنا نخواهد بود که امکان درج مبلغ بیشتر بر روی سفته وجود نخواهد داشت.
لذا دارنده سفته همواره این امکان را خواهد داشت تا با درج مبلغ بیشتر مشکلات و تعهداتی را برای صادرکننده سفته ایجاد نماید.
اگر سهام عدالت آزاد سازی شود قابل توقیف است در غیر اینصورت خیر ، امکان توقیف آن نیست