آیا از شخصی می توانم به دلیل عدم انجام تعهد و اتیان سوگند به دروغ شکایت کیفری مطرح کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۲ #31763921

مبلغ سه میلیون تومان به حساب یک نقاش واریز کردم و او تعهد داد که هفته آینده به منزل ما بیاید و منزل را نقاشی کند ولی مراجعه نکرد. از او درخواست کردم که تعهد خود را انجام دهد یا وجه واریزی بنده را عودت نماید که پاسخی نداد. در شورای حل اختلاف به استناد فیش واریزی طرح دعوای مطالبه وجه کردم که شخص در جلسه دادرسی حاضر شد و تعهد را انکار کرد و برای بردن مال من ادعای کذبی طرح کرد مبنی بر این که در گذشته پول دستی به من قرض داده است و از من طلب داشته است. بنده تقاضای سوگند کردم و قاضی شورا سوگند را متوجه شخص کرد و او هم دست روی قرآن گذاشت و سوگند یاد کرد و پرونده حقوقی به نتیجه نرسید.آیا می‌توانم با عناوین «تحصیل مال نامشروع» و «اتیان سوگند دروغ» علیه شخص طرح دعوای کیفری کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ازطرف شما تحت عنوان تحصیل مال نامشروع یا .... معنا ندارد . ورای صادره توسط شورا صحیح است

سلام
نمی توانید شکایت کنید ادله کافی برای رسیدن به نتیجه در دعوای کیفری وجود ندارد

سلام
با توجه به اینکه می فرمایید طرف دعوا به دروغ سوگند خورده است اثبات این امر برعهده شما می باشد و طرح شکایت بدون داشتن ادله کافی به نتیجه نمی رسد

سلام
متاسفانه شما با تقاضای سوگند از خوانده قسم او را فصل الخطاب قرار دادید و دادگاه نیز با سوگند خوانده دعوای شما را مردود کرده است و اکنون شما نمی توانید با ادعای سوگند دروغ علیه ایشان شکایت کنید چرا که خودتان تقاضای سوگند از او کردید و اگر او را فردی کذاب می دانستید سوگند را به وی محول نمی کردید لذا شکایت شما محلی از اعراب ندارد.