نحوه جلوگیری از پذیرش اعسار و تقسیط خسارت تصادف توسط راننده

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۹ #31740544

سلام، من هشت ماه پیش تصادف کردم و تا الان درگیر دادگاهم و با صدور حکم جهت پرداخت نقدی ۷۰ میلیون خسارت توسط مقصر، مقصر طرح اعسار داده. ماشین برای مادر راننده است و از تمکن مالی برخورداره ولی خود پسر که پشت رول نشسته بوده در استعلام گفتن چیزی به نامش نیست و شاهده آورده که من فقط ۴ تومن درآمد دارم، در حالی که فقیر نیست و مشاور املاک هم هست. چطور می‌تونم زیر بار قسطی کردن خسارتم اون هم بعد از ۸ ماه نرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ثابت کنید که ایشون مشاور املاک داره

اثبات این امر که ایشان مشاوراملاک است واستعلام ازحسابهای بانکی ایشان

اگر منظورتان از مشاور املاک، شاگرد مشاور املاک است، ایشان تاجر نیستند و فقط می‌توانید به اعسار ایشان اعتراض نمایید

سلام
شما در دعوای اعسار که ایشان مطرح می کند با دفاع و ارایه ادله درست، ملائت و توانایی مالی ایشان را ثابت کنید

سلام ، مشاور املاک با جواز اتحادیه تاجر محسوب می شود و نمیتواند دادخواست اعسار بدهد

با سلام
شما باید با ارائه ادله مناسب اثبات کنید ایشان تمکن مالی و توانایی پرداخت مبلغ به صورت یکجا را دارا می باشد.

با سلام
بایستی در برابر ادعای اعسار، توانایی ایشان در پرداخت یکباره مبلغ خسارت را اثبات نمایید.