شخص دومی که تاریخ خریدش بعد از فروشنده بود از جریان متوجه شده و ادعای مالکیت داره؛ چه کاری میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۸ #31711471

با سلام و خسته نباشید
شخصی یک واحد قولنامه ای را به دو نفر فروخته بود و من چون از جریان اطلاع داشتم از شخصی که تاریخ خریدش جلوتر بود. این واحد و یا این شخص به صورت قولنامه ای خرید کردم . حال با گذشت ۶ سال که ۴ مرحله اجاره دادم و الان خودم ساکن هستم . متوجه شدم قولنامه قبلی من به سرقت رفته . یعنی قولنامه مالکیت فروشنده من که تاریخش جلوتر بود . الان شخص دومی که تاریخ خریدش بعد از فروشنده بود از جریان متوجه شده و ادعای مالکیت داره الان چه کاری میشه انجام داد لازم به ذکر هست منطقه ما سند ندارد

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که به استناد مدارک خود شهادت شهود را در دادگاه به همراه داشته باشید می توانید بر مبنای این دلایل از حق خود دفاع نمایید

سلام
می‌توانید از طریق استناد به سایر ادله از جمله شهادت شهود، مستندات پرداخت وجه از خود دفاع کنید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، کار سختی در پیش دارید ، به استناد شهادت نامه کتبی ، شهادت شهود و مدارک دیگه ای که حقانیت شما رو ثابت کنه امکان ارائه دفاعیه خواهید داشت

سلام
با استناد به سایر ادله از جمله شهادت شهود، مستندات پرداخت وجه و غیره از خود دفاع نمایید.

سلام. شما طرف سوم معامله (فرد ج ) هستید صرف ادعا و ارایه قولنامه دلیل مالکیت فرد الف که شما از ایشان ملک را خرید نبوده لذا برای اثبات مالکیت باید در دادگاه مدارک و مستندات ارایه و ثابت کند لاکن در صورتی که صحت قولنامه شخص الف اثبات شود وی مالک زمین مزبور خواهد بود و به طبع شما هم پس از خرید صاحب ملک هستید .
پس نیاز است اول با فروشنده شما صحبت کنید که مالکیت خودشان را ثابت کند . و ادامه روند ....