حکم جلب برای مهریه چگونه گرفته میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #31706113

با سلام
من از طریق اجرای ثبت اقدام به اجرا گذاشتن مهریه کردم همسر بنده چیزی به نامش نبود و بنده از اول میدونستم منتهی چون دادگاه بدون گواهی ثبت اسناد مبنی بر اینکه چیزی به نام ایشون نیست قبول نمیکرد من درخواست مهریه بدم مجبور شدم از ثبت اقدام کنم حالا یه سوال
کارمتد بخش اجرا استعلام اموال و حساب بانکی رو گرفته و بیان کرده چیزی به نام همسرم نیست و میخواد پرونده رو ارجا بده دادگاه چون چیزی به نامش تیست حکم جلبش رو بدن قضیه چیه من متوجه نمیشم مگه گفته نشده بود که مهریه دیگه زندان نداره واقعا گیج شدم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن اینکه بهتر است شما اقدام به یتقاضای ممنوع الخروجی ایشان نمایید
مراتب به دادگاه ارجاع میشود و پس از رسیدگی ایشان محکوم به پرداخت می شوند و متعاقبا با صدور اجراییه باید اقدام به پرداخت کنند و در صورت ثبت دعوای اعسار از پرداخت مهریهف ممکن است حسب نظرقاضی پرداخت بصوررت اقساطی صورت گیرد

سلام، تقاضای اعسار بدهد در دادگاه تقسیط می‌شود و زندان نمی‌رود