اگر دو روز دیگه پدربزرگ بنده فوت کردن خانواده ایشان میتواند سهم خواهی کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۵ #31679352

سلام
عموی بنده یک سالی است فوت کرده ولی خانواده ایشان گوهی فوت و شناسنانه ایشان باطل نکردن گزارش ندادن برای استفاده از یارانه و غیره

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت فوت پدر بزرگ ، جهت تقسیم سهم الارث بایستی اقدام به اخذ انحصار وراثت نمایند که در اینصورت چون گواهی فوت عمو شما صادر نشده ، لذا به نوعی عموی شما نیز جزو وراث محسوب خواهد شد .

بهتر است واقعه وفات در ظرف مهلت مقرر، یعنی ۱۰ روز، به اداره ثبت احوال اعلام شود. روز وفات و تعطیل رسمی بعد از آخرین روز، جزء این مهلت به حساب نمی‌آید و اگر وفات در هنگام سفر رخ دهد، مهلت اعلام آن از تاریخ رسیدن به مقصد محاسبه خواهد شد. افرادی که خارج از این مهلت قانونی نسبت به ثبت واقعه فوت اقدام کنند، علاوه بر جریمه‌های اعلام شده از سوی ثبت احوال، از طرف شورای حل اختلاف نیز مشمول جریمه نقدی می‌شوند.
و نیز بخاطر اخذ یارانه نقدی برای شناسنامه متوفی ، نیز از سوی مراجع قانونی جریمه خواهند شد .