چیکار باید بکنم تا خسارت بگیرم از بیمه شخص ثالث؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۷ #31665396

با سلام و عرض ادب ۱۲ روز پیش تو جاده داشتم میرفتم که دیدم جلوم تصادف شده و چهار تا ماشین با هم تصادف کردن و زمین برفی بود با فاصله ۴ الی ۵ متر مونده به تصادف ایست کامل کردم و یک پراید از پشت با من برخورد میکنه و منو داخل تصادف میکنه و با خودروی جلویی خودم برخورد میکنم بعد از ورود کارشناس راهنمایی رانندگی زنجیر وار همگی رو از عقب تا نفر جلویی به نفر جلویی خودشون  مقصر اعلام کرد خودروی روبرویی من با یک عابر پیاده تصادف کرده بود و تمامی ۶ خودرو به پارکینگ انتقال داده شد و بعد از دو روز مدارک ها رو از پلیس راه تحویل گرفتم برای دریافت کروکی و آزادی خودرو اقدام نمودم که وقتی به کلانتری مراجعه کردم کروکی به من داده شد و در کلانتری گفتند باید بروید اصالت بیمه و برگه ثنا بیارید کلانتری و من همه مدارک رو بردم و یک هفته منتظر موندم خبری نشد به کلانتری مراجعه کردم و گفتند میتونی ماشینت رو از پارکینگ ترخیص کنی ترخیص کردم و وقتی باز برای دریافت کروکی و نامه اقدام کردم گفتند ما به شما کروکی نمیدیم و شما نمی‌تونید از بیمه  نفر عقبی خودت استفاده کنی باید دادگاه حکم بده به بیمه  بعد برای شما اس ام اس میاد الان ماشین رو ترخیص کردم تو پارکینگ خونه هستش میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا خسارت بگیرم از بیمه شخص ثالث عقبی خودم و میخوام بدونم چقدر طول میکشه و باید من الان چیکار کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- پس از اخذ رای صادره از دادگاه، اجرائیه صادر شده و بیمه اقدام به پرداخت می نماید. البته زمان پرداخت بستگی به شرکت بیمه گر دارد. در صورتیکه رای قطعی صادر شده باشد بیمه موظف است ظرف ۱۵ روز نیبت به پرداخت اقدام نماید. البته چون دیه یوم الاداء می باشد شما بیمه باید دیه شما را به روز پرداخت نماید.