خریدار زمانی که ماشین رو برای تعویض پلاک برده توقیفش کردند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۰ #31661683

سلام.
من ماشینم رو فروختم و خریدار داخل دفترخانه مبلغ ۸۸ میلیون تومان برای من از طریق شماره شبا ارسال کرد. بنده هم وکالت فروش خودرو دادم به خریدار. بعد از انجام کار با هم رفتیم بانک و رسید حواله رو به بانک نشون دادیم که گفتن درست هست و تراکنش موفق هست.
ولی هیچ پولی به حساب من نیومد.
بعد از چند بار پیگیری فهمیدیم که طرف کلاهبردار بوده و شکایت کردیم و الان طرف ماشینو فروخته به مبلغ ۷۰ میلیون تومان و تمام پول را گرفته است.خریدار زمانی که ماشین رو برای تعویض پلاک برده توقیفش کردند.
الان خبری از کلاهبردار نیست من موندم و خریدار و ماشین که توقیفه.
حالا چی میشه و ما باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هر مالی که از طریق نامشروع تحصیل شده باشد باید به صاحبش عودت داده شود.

باید علیه خریدار اقامه دعوا با موضوع الزام به ایفای تعهد وی را تقدیم دادگاه کنید

درود بر شما، بهتر است به طرفیت شخص خریدار، اقامه دعوی کنید، چنانچه از ایشان کپی مدارک هویتی یا کد ملی موجود است، میتوانید از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید.

درود
شما باید به طرفیت خریدار اقامه دعوی کنید در سامانه عدل ایران کد ملی ایشان را اگر دارید وارد کنید ثنا داشته باشند مشخص می شود.

شما میتوانید علیه کسی که با شما معامله کرده دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید و مجهول مکان معرفی و ابلاغ بصورت آگهی اعلام شود ودرصورت عدم حضور در دادگاه حکم غیابی بگیرید و حکم جلب سیار بگیرید