ایا با ثابت کردن اینکه همسرم خانمی رو صیغه کرده میتوانم طلاق بگیرم ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰ #31651938

سلام
من یک سال است که عقد کرده ام و متوجه شدم همسرم علاوه بر اینکه به صورت تفریحی تریاک ، حشیش مصرف میکنند، راجع به زندگی گذشته خود هم به من دروغ گفته و قبل از من به گفته خودش (به جای ۲ ماه ) ۸ سال زن داشتند، مشکل اعصاب هم دارند و از من پنهان کرده بودن،علاوه بر این نه تنها به من خیانت میکردن بلکه متوجه شدم به تازگی خانمی رو بدون اطلاع من صیغه ۳ ماهه کردن
من فقط شنیدم از طریق اثبات موضوع صیغه میتوانم طلاق بگیرم. ایا درست است ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چه از جهت مصرف مواد و چه از طریق ازدواج و اثبات یکی از این دو حق طلاق برای شما محفوظ است

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گرد بله اگر بتوانید اثبات کنید می توانید .

سلام
با توجه به ازدواج مجدد ایشان و همچنین اعتیاد ایشان به مواد مخدر و هم چنین مسائلی که در زمینه اعصاب و روان بر ایشان وارد می باشد شما می توانید اقدام به طلاق نماید

سلام، شما اگر بتوانید اثبات هم بکنید صیغه اجازه طلاق رو به شما نمی‌دهد اما از موضوع تدلیس و فریب در ازدواج تقاضای فسخ نکاح رو بکنید و اگر طی آزمایش مشخص بشود ایشان معتاد هستند میتوانید طلاق بگیرید

سلام
با اثبات تمام مواردی که فرمودید می توانید با این اظهار که ادامه زندگی با چنین شخصی موجب عسر و حرج و مشقت شما می شود تقاضای طلاق کنید.

سلام
بله می توانید با اثبات مراتب تکاح موفت مبادرت به تقاضای طلاق نمایید و حقوق شامل تنصیف دارایی، مهریه و نفقه گذشته و حال را مطالبه کنید

با سلام و احترام ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر شامل نکاح دائم و موقت است و در هر دو مورد زوجه می تواند تقاضای طلاق نماید