آخه مگه میشه هم سکه هم از حقوق ام کم کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۳ #31609409

من پارسال توافقی جداشده ام ۹ ماه یک عدد سکه میدم بعد از دادگاه برای شرکتی که کار می کنم نامه امده که باید مبلغی از حقوقم را به حساب همسر سابقم واریز کنند آخه مگه میشه هم حقوقم را بگیرد هم سکه بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی بابت مهریه طبق حکم تقسیط باید هر۹ماه یک سکه دهید دیگر کسر ازحقوق معنا ندارد . به عبارتی همزمان هم سکه هم کسر ازحقوق امکانپذیر نیست

با سلام
برای این امر میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به تنظیم دادخواست تعدیل نمایید تا به موضوع رسیدگی و حکم مقتضی اتخاذ گردد

جا دارد مقداری بیشتر موضوع را باز کنم.. توجه بفرمایید دو حالت دارد زمانی که مدعی اعسار و تقسیط شدید یا مشغول بکار نبودید که تقسیط شما به ماهیت ۹ماه یک سکه بسته شده یا اینکه سرکار بودید و خودتان میتوانستید اعلام کنید تا از حقوقتان کسر گردد بنابرین در زمان تقسیط اسمی از حقوق برده نشده و بعد حقوق شما بعنوان درآمد جدید برایتان اعلام میشود.. لذا دادگاه تکلیفی جز تصرف (یک چهارم با داشتن فرزند و یک سوم بدون فرزن)د از حقوق شما را توقیف کرده و به زوجه میدهذ. یا علی

سلام
می توانید درخواست تعدیل اقساط مهریه را بنمایید

بسمه تعالی :بله امکانپذیر است حتی در مورد اموالی نیز که متعاقبا کسب کنید امکانپذیر خواهد بود زیرا تقسیط مانع استیفای محکوم به، از اموال یا در آمد مکتسبه شما نخواهد بود. بطور مثال اگر مالی بخرید که قابل تصرف باشد همچنان میتوانند توقیف کنند

درخواست تعدیل اقساط مهریه بدید

سلام و درود، کسر حقوق مورد اشاره مطابق قانون می باشد و اما در مورد سکه نیز ظاهرا دادگاه شما را متمکن بر آن به طور مشخص شده می داند؛ البته شما می توانید درخواست تعدیل اقساط مهریه را بنمایید؛ موفق باشید.