درج مبلغ بیشتر از مبلغ سفته، مالیات و نحوه اجرای آن

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷ #31585958

سلام و عرض ادب، اگر در یک برگه سفته با ارزش تا ۱۰ میلیون تومان ۱ میلیارد تومان نوشته شود؛
۱. کسی که این سفته را می‌گیرد می‌تواند یک میلیارد تومن طلبکار شود؟
۲. هزینه مالیات مبلغ مازاد سفته را کسی که سفته را گرفته موقع اجرا باید بپردازد؟
۳. اگر مبلغ مازاد نوشته شود، روال به اجرا گذاشتنش مثل سفته‌های دیگر هست؟
۴. اگر سفته‌ای را به کسی بدهم و در جلوی سفته امضا و اثر انگشت بزنم کافی هست یا باید پشت سفته را هم امضا و اثر انگشت بزنم؟
۵. اگر در سفته مثلا ۱۰ میلیون تومانی به حروف و عدد ۱۰ میلیون بنویسم لازم هست یا نیست؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مبلغ مازاد بر سقفی که در سفته قید شده امتیازات اسناد تجاری را نداشته و صرفا یک حواله مدنی محسوب و در همین حدود قابل مطالبه است. نیازی به امضا ظهر سفته وجود ندارد و عرفا برای انتقال امضا می شود. نوشتن به حروف و عدد هردو، لزومی نداشته ولی ارجحیت دارد.

سلام اگر دارنده سفته از وصف تجاری سفته استفاده کند و آن را وخواست کند تا مبلغ مندرج می‌تواند و مازاد بر آن بمنزله حواله عادی تلقی می‌گردد امضا سفته کافی است و نوشتن عدد و حروف همیشه و در همه جا بهتر است .

با سلام اگر مبلغ بیشتر از انچه بر روی سفته نوشته شده قابل مبلغ اضافه هم قابل وصل هست ، فقط تخلف مالیاتی صورت گرفته که آن هم قابل پرداخت هست ، دعوای را با وکیل پیش بروید

با سلام در خصوص مبلغی اضافه بر وجه قابل درج بر روی سفته از وصف تجاری خارج و از طریق عادی قابل مطالبه است. نیازی به امضا پشت سفته نیست. توصیه به درج مبلغ حروف و عدد برای حل اختلاف در زمان مغایرت است ولی الزامی نیست.