اگر بیاد تو جلسه بگه این اقا رو من اخراجش نکردم من باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۸ #31473883

سلام کارفرمای من بدون اینکه بهم یه کاغذی بده شفاها اخراجم کرده منم ازش شکایت کردم اگر بیاد تو جلسه بگه این اقا رو من اخراجش نکردم من باید چیکار کنم یا اگه بگه این بی نظمی کرده اخراجش کردم ایا برای من بیمه بیکاری شامل میشه یا نه؟ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بی نظمی دلیلی بر اخراج در حین قرارداد نمی باشد مگر با رای کمیته انضباطی.
کارفرما مکلف است در صورت ترک کار کارگر موضوع را کتبا طی مدت ۲ روز به اداره کار اعلا کند در صورت عدم اعلام معمولا ترک کار در نطر گرقته نمیشود و اخراج محسوب می گردد.

می تواند ادعا کند من اخراج نکردم اونموقع اثباتش با شماست

در صورتی که ظرف یک ماه از تاریخ اخراج تقاضای بیمه بیکاری کنید به شما تعلق میگیرد

حتی بدون شکایت هم می توانیدبیمه بیکاری بگیرید فقط ظرف ۳۰رو زاقدام نمایید

با احترام .با گرفتن عدم نیاز از سوی کارفرما به هر دلیلی میتوانید بیمه بیکاری دریافت نمایید .ولی باید ۳ماه کار کرده باشید و بیمه شما به تامین اجتماعی ارسال شده باشد

در صورت اخراج بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد و میتوانید برای آن اقدام نمایید.

درود
در صورت اخراج یک ماه برای دریافت بیمه بیکاری مهلت دارید.