دریافت سرپرستی فرزند چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۵ #31462083

سلام من دارای ۲ فرزند هستم و می خواستم کودکی به فرزند خواندگی قبول کنم اما اداره بهزیستی می گوید شما الویت ۳ هستید و اول افراد فاقد فرزند و بعد دختران مجرد و در مرحله بعد زوجین دارای فرزند میخواستم بدونم میشود کاری انجام داد تا کودکی در اغوش خانواده بزرگ بشه
ممنون

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ممنون از کار خیرخواهانه شما ولی با اثبات حسن نیت خود میتوانید با بهزیستی مذاکره دیگری نمایید

باسلام و درود
ابتداعا بایستی عرض شود که اداره بهزیستی طبق قوانین مختص خود سازمان بهزیستی عمل نموده و شرایط را برای شما بازگو نموده است
لذا شما میتوانید با انتخاب یک یا چند تن از بچه های در بهزیستی و تقبل نمودن هزینه های ایشان ، بزرگترین حمایت و محبت را در حق این کودکان بی سرپرست انجام دهید .

بسمه تعالی : ابتدا از نیت خیر خواهانه شما باید تشکر و قدر دانی خالصانه نمود و سپس خدمت شما عرض کنم که در اولویت بندیهای بهزیستی برای قبول فرزندخواندگی ،صحیح به شما اطلاع رسانی شده و چنانچه بدون اولویتبندی بخواهید اقدام نمایید فقط کودکان معلول را میتوانید تحت حضانت خود قرار دهید که البته گر چه اولویت بلندی ندارند اماشرایط سخت تری برای قبول حضانت دارند . از خداوند جل جلاله اعلا آرزوی سلامتی و عافیت دنیا وعقبی برای شما دارم ( ان شاء الله تعالی )