آیا امکانش هست من دوباره درخواست رسیدگی بدم از دیوان علی یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۶ #31440518

با سلام و خسته نباشید؛ من نامزدم فوت کرده و پدر و مادرش ازم مهریه خواستن من هم درخواست استرداد طلاجات رو از دادگاه خواستم ۴ نفر هم شاهد بردم و خودم و اونا هم گفتم و قسم خوردن که من طلاجات رو به عنوان امانت به نامزدم داده بودم و تمامی فاکتورهای خرید به نام من بوده ولی اونا توی دادگاه آشنا پیدا کردن و دادگاه اون رو هبه حساب کرد در سال ۹۴، حتی تجدید نظر هم رد کرد، الان پدر و مادرش خیلی اذیتم میکنن، آیا امکانش هست من دوباره درخواست رسیدگی بدم از دیوان علی یا نه؟؟ اگه امکانش هست چند درصد احتمال داره جواب بگیرم؟؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاجات دوران ازدواج هبه محسوب می شود نه امانت . رای تجدیدنظر هم قطعی است

نه رای قطعی و لازم الاجراست

تنها راه اعاده دادرسی نسبت به رای قطعی صادره تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری است.

سلام خیر چون رای قطعی صادر شده مجددا امکان اعتراض نسبت به این قضیه وجود ندارد

باید بررسی بشه دعاوی مالی علی الاصول قابل فرجام خواهی نیستند مگر خلافش تصریح شده باشه برای موضوع با وکیل مشورت کنید

خیر رای صادره قطعی میباشد