شخصی با رسید تقلبی از من خرید کرده، چگونه جهت مطالبه وجه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۹۹۶ #31430282

سلام خدا قوت،
فردی از فروشگاه بنده اقدام به خرید یک عدد لپ‌تاپ نمود و هنگام تسویه گفت من پایا میزنم به حسابتان که تا فردا واریز بشه و از من شماره شبا خواست من هم به او شماره شبا دادم، ایشون درخواست پایا رو با همراه بانک زد و رسید رو روی صفحه موبایل به من نشون داد و من از اون عکس گرفتم، بعد از چند روز پول به حسابم نیومد،از اونجایی که توی رسید شماره حساب ایشون بود رفتم بانک و گفتم لطفا پیگیری کنین، دوستان در بانک پیگیری کردن و گفتن در اون تاریخ و ساعت اصلا پولی از حساب ایشون خارج نشده، سوای این موضوع اصلا موجودی ایشون اندازه وجهی که میخواستن برای شما انتقال بدن نبوده (البته اینارو به صورت غیررسمی به من گفتن، چون ظاهرا اجازه نداشتن بگن) بهرحال من متوجه شدم شاید ایشون کلاهبرداری کرده، حالا میخوام پیگیری کنم و به پولم برسم، چیزایی که دارم ایناست:
یک شماره حساب بانک شهر از ایشون دارم.
نام و نام خانوادگیش رو دارم.
نام پدرش رو دارم.
شماره موبایلش رو دارم.
فاکتور مهر شده فروشگاه با امضای ایشون که زیر با دست خط خودش نوشته وجه پایا منتقل شد و اسم و فامیل و امضا کرده.
سوالم:
الان من چطوری ایشون رو پیدا کنم؟
چون آدرسش رو ندارم و چطوری به پولم برسم؟
مبلغ معامله ۳،۸۰۰،۰۰۰ تومن بوده.

ممنونم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مدارکی که در دست دارید علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و دادخواست الزام به پرداخت ثمن را مطرح نمایید

سلام
برای طرح دعوا یا شکایت، همین اطلاعاتی که از ایشان دارید کفایت می کند،
می توانید دادخواست مطالبه وجه با ارائه رسید عادی و دو شاهد تقدیم شورای حل اختلاف کنید.
در خصوص عدم انتقال وجه نیز شورای حل اختلاف از بانک استعلام خواهد گرفت.

شما باید به صورت غیابی از ایشان طرح دادخواست به الزام به پرداخت ثمن قرارداد مطرح کنید وبعد از صدور حکم به نفع شما ازایشان توقیف اموالی که به نام ایشان هست را درخواست کنید