آیا هیئت مدیره ی مجتمع اجازه ی تنظیم قولنامه ی اجاره و خرید و فروش را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۹ #31420300

ما یک مجتمع مسکونی ۱۶۸ واحدی هستیم درسه برج مجزا و در یک محوطه ی مشترک با درب ورود و خروج و فضاهای مشاء
سوال اول آیا هیئت مدیره ی مجتمع اجازه ی تنظیم قولنامه ی اجاره و خرید و فروش را دارد ؟
دوم هزینه ی تعمیرات هر برج با ساکنین اون برج هست یا ساکنین کل مجتمع ؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نمی‌توان به طور کلی پاسخی برای سوالتان مطرح نمود زیرا که این امر بستگی به حدود اختیارات هیئت مدیره دارد
در خصوص سوال دوم نیز هزینه پرداخت با ساکنینی می باشد که از مشاعات بهره مند می شوند

سلام ؛
اگر مجتمع به صورت شرکتی احداث شده باشد و مالک همچنان شرکت باشد هیئت مدیره درصورتی که از طرف مجمع مانعی نباشد میتواند قرارداد ببندد
در مورد آپارتمانها ، هزینه استفاده از مشاعات و تعمیرات آن ، بر عهده مالکین واحد های استفاده کننده از آن مشاعات است