آیا در صورتی که مجبور به شکایت در اداره کار شوم و کارفرما بگوید من کار نمی کردم مشکل ساز خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #31388623

باسلام
بنده ده سال است در کارگاهی کار میکنم الان دو سه ماه است کارگاه تعطیل شده است ولی کارفرما لیست بیمه بنده را هر ماه رد میکند و گفته که نصف حقوق هرماه را میدم تا نه تو ضرر کنی نه من.حال لیست بیمه من رد شده است ولی حقوق توافقی را نداده است الان کارگاه آماده فعالیت مجدد است.آیا در صورتیکه کارفرما حقوق توافقی را ندهد.و بنده مجبور به شکایت در اداره کار شوم اینکه کارفرما بگوید.کارگاه چند ماه تعطیل بوده و من کار نمی کردم مشکل ساز خواهد شد یا نه. بطور کلی در این خصوص اگر کارفرما مرا به کار نگیرد و بگوید الکی بیمه ریختم آیا برایم مشکل ایجاد میشود یا نه.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید علیه کارفرما از طریق اداره کار محل خدمت خواستار بازگشت به کار ،عیدی ،حقوق مزایا بیمه ....را باشید