قانون درصد تقسیم کاربری اراضی مزروعی ما که یک هکتار میباشد به مسکونی چگونه محاسبه میگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #31353198

با سلام وقت بخیر
توضیحات : زمین در یک روستایی بوده که الان این روستا شهرک شده و جز محدوده ی شهر میباشد و چسبیده به زمین مزروعی ما است . بنیاد مسکن هم در کنار ما شروع به ساخت و ساز کرده زیر نظر مسکن و راه شهرسازی ، الان زمین مزروعی ما داخل طرح بنیاد مسکن و ساخت و ساز نیست اما خبر موثق دارم که به زودی در طرح قرار میگیرد و جز ساختو ساز شهرک میگردد.. آنوقت جهت تغییر کاربری باید پروسه ی شهرداری را تکمیل نمایم تا روند تغییر کاربری ... سوال اینجاست که آیا شهرداری برای تغییر کاربری زمین ، مبلغی دریافت می‌کند؟ یا درصدی از زمین ما را کسر مینماید؟ یا هم طبق ماده ی ۹ شهرداری‌ها که عنوان شده ( به منظور حمایت از تداوم کاربری اراضی زراعی و باغ ها واقع در داخل محدوده قانونی شهرها و شهرک ها که در طرح های جامع و تفصیلی دارای کاربری کشاورزی است، دولت و شهرداری ها موظف هستند تسهیلات و خدمات شهری را مطابق تعرفه فضای سبز شهرداری ها در اختیار مالکان آنها قرار دهند؟ ماده ۹ از قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و اگر زمین ما در نقشه های شهرداری بهداری یا مدرسه یا مسجدی درآورده باشند آیا زمین ما کسر میگردد یک توضیح شفاف با بیان ساده میخواستم
با سپاس.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله اگر تغییر کاربری صورت گیرد به مسکونی و در طرح های تفصیلی شهرداری قرار گیرد(جهت فضای سبز، مدرسه یا.. و) ، در اینجا شهرداری مبلغ ارزش زمین را به شما باید بپردازد و لیکن اگر خود مطابق تصمیمات شهرداری تغییر کاربری دهید در اینجا شما باید قدر سهم شهرداری را بپردازید.

اگر می خواهید اراضی کشاورزی خود را جهت ساخت و ساز مسگونی یا صنعتی بکار ببرید
واز نظر شهرداری و منابع طبیعی بلامانع می باشد با پرداخت قدرالسهم شهرداری و درخواست تغییر کاربری بدهید
از آنجا که بنده اطلاع دارم چندین ساله تصمیم حکومت به جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی وتبدیل آن به مسکونی وصنعتی و..... می باشد بازهم به شهرداری مراجعه کنید

زمین شما در موقعیت حساسی است که هرگونه درخواست یا اقدام بی موقع به ضررتان خواهد بود.
اگر هم در طرح قرار بگیرد امکان احقاق حق وجود دارد.