چطوری میتونم ثابت کنم نام هر دو یک شماره ثبت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #31352231

من از شرکتی شکایت کردم که با یک شماره ثبت دوتا اسم داره فعالیت میکنه

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این سوال به شفاف سازی بیشتر نیاز دارد
اگر منظور شما این است که یک شرکتی یک شماره ثبت دارد اما با دو نام مختلف اقدام به فعالیت مینماید در حقیقت یک نام شرکت ثبت قانونی و نام دیگر بدون ثبت و غیر قانونی فعالیت دارد در اینصورت شرکتی که بدون ثبت فعالیت دارد را به دادگاه معرفی نمایید
اما اگر شرکت با نام مشخص اما با محصولات با نام های متنوع فعالیت دارد این مانعی ندارد

سلام
باید طبق شماره ثبت های در دادگاه اعلام کنید و شکایت کنید

داشتن دو نام دلیل تخلف یک شرکت نیست. به طور معمول علائم تجاری و برند دو کلمه متفاوت هستند که ممکن است یک شرکت داشته باشد. برای مثال شرکت بهین تاش با علامت تجاری گلرنگ.