آیا با دلایل زیر باز هم باید اجرت المثل ایام تصرف پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #31288779

سلام. زوج هستم. بنده ۳ سال پیش در واحد آپارتمانی متعلق به پدر همسرم که جهت سکونت به دخترشان داده بودند زندگی مشترک را شروع کردم (بدون قرارداد اجاره). البته خودم منزلی در هشتگرد داشتم که به دلیل اصرار پدر همسرم قبول کردم که در تهران و نزدیک منزل ایشان زندگی کنم. متاسفانه پس از گذشت ۶ ماه از زندگی، والدین همسرم بنده را با ضرب و شتم از منزل مشترک بیرون انداختند و اینجانب منزلی اجاره کردم و حکم عدم تمکین همسرم را گرفتم. متاسفانه همسرم در ماه گذشته از بنده جدا شدن و امروز پدر همسرم از من شکایت کردن که جایی که سکونت داشتی تبرعی نبوده و باید اجاره مدت زمان سکونت رو پرداخت کنی. آیا با دلایل زیر باز هم باید اجرت المثل ایام تصرف پرداخت کنم؟
۱- پدر همسرم منزل را به دخترشان داده و بنده با دختر ایشان در آن منزل زندگی کردم. آن ملک در تصرف من نبوده و همانطور که گفته شد ایشان به همراه مادر همسرم بنده را با ضرب و شتم از منزل مشترک بیرون انداخته اند. حتی کلیه اموال و لوازم شخصی بنده هنوز در آن خانه می باشد و اجازه خروج اموالم را نمی دهند.
۲- مکالماتی از همسرم دارم که در آن چندین بار تاکید کرده که منزل برای ایشان است.
۳- از بیرون انداختن بنده از آن منزل بیش از ۲ سال می گذرد. این موضوع نمی تواند اثبات کند که ملک تبرعی بوده و به دلیل جدا شدن همسرم و ابراز کینه ورزی از سوی پدر همسرم این شکایت مطرح شده است؟
با توجه به توضیحات ارائه شده در صورت امکان، مانور روی کدام مورد می تواند در دادگاه به بنده کمک کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- از آنجا که تهیه منزل مشترک یکی از وظایف زوج می باشد ، حتی بر فرض اثبات تعلق ملک به همسر سابقتان باز هم امکان درخواست اجرت المثل توسط همسر سابق شما وجود دارد .
۲- مکالمات و فایلهای صوتی فاقد ارزش استنادی در دادگاه می باشد .
۳- بعید است با استناد به اخراج خود از منزل متعلق به پدر همسر سابق خود قادر به اثبات تبرعی بودن سکونت در ملک مذکور شوید .

سلام
در صورتی که اثبات شود رضایت زوجه و پدرش بوده اجرت المثل تعلق نمیگیرد
در خصوص صدور این نوع دادخواست قضات سلیقه ای عمل میکنند