شوهرم طلاهای منو برداشته و داده به مادرش و علیه من بعنوان دزدی شکایت کرده، من باید چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۶۷ #31235213

با سلام
من حدود ۳ ماه هست که با شوهرم به مشکل خوردیم و قهر کردم رفتم خونه پدرم و بعد از اینکه مهریه رو به اجرا گذاشتم، شوهرم از طریق اظهارنامه تقاضای تمکین داده و من برگشتم خانه، حال بعد از اومدن متوجه شدم که مادر شوهرم طلاهای منو برداشته و خودش نگهداری میکنه و شوهرم بر علیه من از طریق اظهارنامه تهمت دزدی زده و گفته طلاها و مقداری پول و... از خانه برداشتی و برگردان و در غیر اینصورت بعنوان خیانت در امانت شکایت خواهم کرد، در حالی که هنگام اعتراف مادرش مبنی بر برداشتن طلاها صدایش را ضبط کرده ام و پیش چند نفر اعتراف کرده که طلاها دست مادر شوهرم است.
حال من چند تا سوال دارم ::
۱) آیا میتونم در دادگاه علیه این اظهارنامه تهمت دزدی، طرح دعوی شکایت کنم و در این حالت با مدرک ضبط صدا چیزی نصیب من میشه؟
۲) من چطوری میتونم طلاها رو از اونها پس بگیرم؟
(بخشی از طلاها رو شوهرم بعد از ازدواج واسم خریده و بخشی دیگه رو از خونه مادرم آورده ام و کادوی اونها موقع ازدواج بوده است) حدودا ۹۰ گرم طلا هست.
میتونم همه اونها یا بخشی از اونها رو از شوهرم از طریق دادگاه پس بگیرم؟
لازم به ذکر است که فاکتور طلاهایی که شوهرم خریده به اسم خودش هست و موجود می باشد.

ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اثبات سرقت بر عهده شوهر شماست و باید دلیل قوی و روشن ارائه کند در غیر این صورت شما برائت تحصیل می کنید و می توانید به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید .

میتونید در دادگاه علیه این اظهارنامه تهمت دزدی، طرح دعوی شکایت کنید
اما بهتر است مدرک ضبط صدا را ارائه ندهید زیرا ضبط صدا بدون رضایت فرد جرم است
آن
بخشی از طلاها که شوهرتان بعد از ازدواج خریده و کادوی اونها موقع ازدواج بوده است : نمی توانید پس بگیرید زیرا هبه بوده و قابل رجوع

و بخشی دیگه رو که از خونه مادرتان آورده اید می توانید پس بگیرید .