میشه از مامور آگاهی شاکی شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #31231476

سلام خسته نباشید...
ببخشید به خواهر من اتهام دزدی زدن.. هیچی ثابت نشده و اگاهی نتونسته چیزی رو ثابت کنه..
فقط الکی جو میده و شاکی خانواده عمه ام می باشند که خواهرم شب را اوجا بوده... بعد از ظهر بود شوهر عمم تماس گرفت و گفت برای شرکت در کلاس اموزشی از طرف کارش باید امشب به مرکز استان برود و فردا صبح زود کلاس دارد... خواهرم به پیش عمه ام برود که شب تنها نماند.. ماهم رفتیم ما ساعت ۱۱ شب برگشتیم خونه و عمم ساعت ۷ صبح قبل از اینکه بره سرکار برای خواهرم آژانس میگیره و همراه دخترش میان خونه مون... بعد میره سرکار و ساعت ۹ و نیم ده صبح شوهرش میاد میگه کلاس نبود و ... میره خونه میبینه در بازه و گاو صندوق خالیه... اگاهی گوشی عمم و خواهرمو گرفتن و ....
خیلی بد صحبت میکردن و ... مثلا خواهرم که برای اولین بار به اگاهی رفته بود و .... یه قاتل اوردن پیشش با لباس زندان و دست بند و ... خیلی ترسید اظهاراتو نوشتن و تموم اومدیم خونه... خواهرم با یه پسره در ارتباط بود اگاهی چت کرده رو این پسر و میگه کار اینه و فقط راننده اژانسی که اوردش شاهدشه و البته یکی از همسایه هاشون میگه من از پشت دیدمش ولی نمیدونم اینه یا نه... البته مامور اگاهی گفته از اظهارات خواهرم به این پسره رسیدن و ... ولی وکیل گرفتیم و ... چیزی توی اظهارات خواهرم نبود مبنی بر همکاری و از این چیزا که مربوط به دزدی باشه...
مامور اگاهی رفیق شوهر عمم و ... بدجور با هم خوبن و ... حتی طی جلساتی که داشتیم راننده اژانسو اوردن که ۱هفته اگاهی گرفته بودش توی صحبتاش ضد و نقیض زیاد بود مثلا الکی مامور گفت عمو جان تهدیدت کرد و ... اونم گف کی من نمیدونم بعد گفت اره و ....
مامور اگاهی الکی گفته توی چت خواهرم با اون پسره چیزای خیلی بدی بوده و خواهرم ۱۷ تا خط داشته و رفته گفته خونواده عمم همه دزدن و ... در صورتی که وکیلم گرفتیم چیزی توی اظهارات نبود ... خیلیا از این مسله باخبر شدن.... یعنی خودشون گفتن و ...
الان منتظر جواب نقطه زنی هستیم.... اصلا به مامور اگاهی اعتماد نداریم.. مثلا توی یکی از جلسات گفت زحمت درست کردن کولرای اگاهی هم گردن شماست ( اشاره به شاکی )..... چون تحقیق کردیم و ... ادم خوبی نیست و حتی توی شهر ما امکان دستکاری اظهاراتم بوده. حتی خودش به خواهرم گفت بدبختت میکنم و دزدی رو میندازم گردنت و .... الان ما باید چکار کنیم؟ تقریبا خیلیا این موضوع فهمیدن و الکی دروغ گفتن که خواهرم ال گفته و بل گفته و ...؟
مامور اگاهی حق داشته جریان دوستی رو به شاکی بگه و اون پخشش کنه؟حتی گفتن عکس پسره رو دادن شوهر عمم اون برده یه شهر دیگه نشون راننده اژانس داده، مگه میشه دست اون بدن اون ببره؟ میشه کلا اعاده حیثیت کرد؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله
به جرائم مربوط به وظایف خاص نظامی و انتظامی اعضای نیروهای مسلح به‌ جز جرائم در مقام ضابط دادگستری در سازمان قضائی رسیدگی می‌شود لذا در صلاحیت سایر مراجع قضایی است

موضوعات به صورت بسیار مشوش و درهم بیان شده و از این رو نمیتوان منظور دقیق شما را متوجه شد ؛ ولی به طور کلی اگر تخلفی از مامورین آگاهی صورت بگیرد قابل پیگیری و طرح شکایت در دادسرای نیروهای مسلح می باشد .

مامورین آگاهی ضابط قضایی هستن و صرفا میبایست دستورات مقام قضایی رو اجرا کنن و سلیقه ای نمیتوانند عمل کنند بازپرس یا دادیار نوع تحقیقات رو مشخص میکنن و مامور نمیتواند فراتر از آنچه معین شده وارد گردد بعضی از جریاناتی که پرسیده شده اجتناب ناپذیر بوده مثل اینکه با یک قاتل همراه بوده یا مانند این ولی درست کردن کولر توسط شاکی به خواست مامور تخلف بوده قابل پیگیری هست یا اینکه گفته شده دزدی رو میندازیم گردنت یا دادن اطلاعات پرونده در مرحله تحقیقات به شاکی که موجب سواستفاده نیز بشود همگی قابل شکایت خواهد بود اتفاقا بسیار پیگیری قوی ازسوی بازرسی ناجا صورت میگیرد وبه شدت وبدون کوچکترین اغماضی برخورد میگردد درخصوص کلیت ماجرا اگر متهم بیگناه باشد جای هیچ نگرانی وجودندارد زیرا دادرسی وتحقیقات به صورت دقیق و علمی ازسوی افراد متخصص صورت میگیرد و نهایتا قاضی دادگاه کیفری بابررسی همه جانبه حکم صادرمیکند