افزایش خواسته به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۵ #31219486

با سلام وخسته نباشید به عزیزان وکلا.
بنده مطالبه وجه کردم از بابت خرید دو واحد آپارتمان اولی سال ۹۰ دومی سال ۹۶،جمعا ۲۴۰ میلیون تومان ثمن معامله است که در اولین جلسه دادرسی افزایش خواسته کردم با موضوع تاخیر و تادیه، برام رای اومده مبلغ ۲۴۰میلیون درحق خودم ولی افزایش خواسته رو قاضی در نظر نگرفته. لایحه ای در این خصوص به شعبه دادم اصلاح رای که تاخیر و تادیه رو قاضی در نظر نگرفته،الان مدت ۱۵روز هست که لایحه رو تقدیم دادگاه کردم امروز که از خود قاضی پرسیدم گفت نمیشه گفتم راهنماییم کنین راهنمایی نکرد وگفت از معاضدت قضایی بپرس. از معاضدت قضایی پرسیدم گفت باید اعتراض بدی.من موندم چیکار کنم واقعا ممنون میشم راهنماییم کنین.و این مبلغ به نرخ روز محاسبه میشه یا همون مبلغ رای میباشد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سوال مشخص نشده ۲ واحد رو آیا از یک شخص خریداری کردین یا نه در صورتی که صحیح باشد مشکلی ندارد ولی در غیر اینصورت قابل رسیدگی است

در مهلت مقرر نسبت به رای ، لایحه اعتراض خود را ثبت کنید تا در دادگاه تجدید نطر رسیدگی شود

پرسشگر محترم
تاخیر را می‌توان مطالبه کرد اما رویه‌ی شعب متفاوت است‌.
اگر منشا هر دو دعوا یکی باشد می‌توان اضافه خواسته را خواست تا اولین جلسه.
لیکن دادخواست و قرارداد های شما باید مورد بررسی قرار گیرد.
به هر تقدیر تا فرصت باقی مانده به رای معترض شوید.

با سلام اگر خواسته مطالبه خسارت تاخیر تادیه در رای شما قید نشده دوباره دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید و به شماره پرونده قبلی به عنوان دلایل استناد کنید به نظر می رسد چون در ابتدا این خواسته مطرح نشده بود به علت نپرداختن هزینه تمبر دادرسی آن دچار مشکل شده اید
در غیر اینصورت تجدید نظر خواهی کنید

تجدنظرخواهیدکنید حتما شعبه راسا رسیدگی وحکم مقتضی صادر می نماید

سلام و درود
با ارائه لایحه اعتراضی درخواست تجدیدنظر نمایید
موفق و موید باشید

تجدیدنظرخواهی کنید. امکان دارد در مرحله تجدید نظر ، اعتراض شما قبول شود. البته افزایش خواسته باید به موجب تقدیم دادخواست صورت گیرد