شکایت از شرکت در اداره کار، اجرای حکم اداره کار در دادگاه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵ #31193827

سلام وقت بخیر، بنده در ارتباط با عدم پرداخت حقوق و مزایای ۳ ماه کار در شرکت به اداره کار شکایت و دادنامه به نفع بنده صادر شده و شرکت محکوم به پرداخت حقوق و بیمه و مزایا شده و حکم اداره کار هم قطعی شده. قبل از اینکه به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست صدور اجرائیه بدم، در خود اداره کار، مدیرعامل شرکت یک چک صیادی از حساب شخصی خودشون و نه حساب شرکت به مبلغ نصف بدهی که طبق دادنامه باید به بنده پرداخت می‌شد به تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ به بنده دادن و از من رسید گرفتن که در تاریخ ۲ اسفند یک چک بابت تسویه به بنده دادن. در اداره کار گفتن چک رو ثبت کردن ولی متاسفانه به علت عدم آگاهی بنده که بلافاصله چک رو تایید نکردم ایشون سوءاستفاده کردن و ثبت رو لغو کردن و الان چک در سامانه صیاد ثبت نشده. با توجه به اینکه بنده مبلغی بابت پس گرفتن شکایت نگرفتم می‌تونم ادامه شکایتم در اداره کار و اجرای حکم اداره کار رو پیگیری کنم؟ در تاریخ ۱۰ اسفند درخواست صدور اجرائیه به دادگاه دادم و دادرس اجرائیه را صادر و به شرکت هم ابلاغ کرده. آیا این چک بلامحل می‌تونه مانع از اجرای اجرائیه دادگاه بشه؟ لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود

می توانید هم از طریق اداره کار و هم دادگاه پیگیر شوید

با سلام بعد از صدور و ابلاغ اجرائیه پرونده اجرایی تشکیل بدهید و اجرای حکم را پیگیری کنید. به بانک مربوطه مراجعه و گواهی عدم ثبت چک در سامانه صیاد را دریافت کنید تا اگر ادعای پرداخت شد ارائه دهید.

با سلام
خیر مانع محسوب نمی شود، اجرائیه را تا وصول طلبتان پیگیری نمایید.

سلام ارتباطی ندارد اجراییه را پیگیری نمایید

با سلام شما عملیات اجرایی را پیگیری نمایید

با درود
فعلا نسبت به پیگیری اجرائیه اقدام بفرمایید

سلام در حال حاضر صرفا نسبت به درخواست خود در اجرای احکام اقدام و تا حصول نتیجه پیگیری نمایید