میزان نفقه با این شرایط حدودا چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #31179417

سلام
میدونم محاسبه نفقه فرمول ندارد اما با این شرایط با توجه به تجربیات شما میخوام بدونم حدودا چقدر میشه؟
لیسانس از دانشگاه آزاد، دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد، منزل پدری خ نیروهوایی تهران، پدر دارای ۲ اپارتمان دیگر در تهران و دو خانه در اطراف تبریز و ماشین، یک اپارتمان مادر، و همینطور اثاث خانه ی خوب.
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عنایت داشته باشید که نفقه میزان مشخصی نداردو میزان تعیین نفقه با کارشناس است و باتوجه به شان زوجه ومیزان درآمد زوج کارشناس میزان نفقه را معین میکند

سلام پرداخت نفقه علاوه بر درنظرگرفتن شان زوجه به درآمد زوج هم بستگی دارد.

با سلام
همانطور که فرمودید میزان مشخص نمی شود تعیین کرد ولی بعد از عید در پرونده هایی با شرایط شما از هفتصد تا یک و صد نفقه برای خانم داشته ام