آیا نیاز می بینید که من هم از ایشان اقامه دعوی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #31156946

عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم و سایت خوب در یک خیابان دو طرفه که دارای خط ممتد و طبق قانون سبقت ممنوع است، بنده از خیابان فرعی میامدم و ایشان به علت عجله در خیابان اصلی در حال سبقت از لاین مخالف بودند ( البته خیابان دارای ترافیک روان بود و ایشان به لاین مخالف ورود کرده بودند) و گوشه جلوی سمت راست ماشین بنده با درب عقب سمت شاگرد ایشان برخورد کرد.
(من از خیابان شرق-غربی به خیابان اصلی شمالی-جنوبی میخواستم به سمت جنوب بروم و ایشان در خیابان اصلی به سمت شمال در لاین مخالف در حرکت بودند، به اصلاح خیابان یک لاین را دو لاینه کرده بود) بعد از برخورد من به ایشان گفتم که چیزی نشده برو ولی ایشان ادعا کردند که مقصر شما هستید.
من ماشینم را در آن گوشه پارک کردم و ایشان بعد از ایجاد راه بندان وشکایت شهروندان مبنی بر عدم حرکت و بستن خیابان، ماشین خود را دو کوچه بالاتر پارک کرده و برای مذاکره پیاده شد و با توجه به اینکه کار عجله) داشتند، بیمه های یکدیگر را رد و بدل (تبادل) کنیم که برای فردای آن روز به شورای حل اختلاف نزد یک کارشناس محترم برویم تا ایشان مجاب شود که مقصر است. ولی فرد مقصر در کمال تعجب بنده اصرار داشت که شما مقصری و باید دو تا مدرک به من بدهید و عجله دارم و کار دارم و از این جنس صحبت ها. ( احتمالا خیال می‌کردند چون در خیابان اصلی بوده حق با ایشان است ولی در لاین مخالف بودند)
و پس از کمی صحبت البته فحاشی های ایشان به اینجانب، مدرک خودشان را از من گرفتند و گفتند " نخواستیم بابا" و رفتند ( ترک محل کردند ).
من هم به علت عدم خسارت به ماشین خودم که در حد یک خراش جزئی بود و همچنین تعدد کارها و پروژه های آخر سال، طرح شکایت نکردم.
با توجه به اینکه من مقصر نبودم به نوبه خودم تمام مسئولیت قانونی و شهروندی را رعایت کرده و ماشین خودم را پارک کردم و با ایشان صحبت کردم ولی ایشان به دور از ادبیات و فحاشی و با ادعای دروغین، اصرار به مقصر کردن بنده داشتند و بعد از کمی تلاش خودشان رفتند. حالا بعد از آن موضوع فرد موثر با طرح شکایت دروغین، ابلاغ نامه‌ای با این عنوان برای حضور در شورای حل اختلاف شهر تهران برای من ارسال کرده :“ دعوی ( نام فرد مقصر که شاکی هم هست) به طریفت شما مبنی بر مطالبه وجه بابت….. و مطالبه خسارت دادرسی و و مطالبه خسارت تاخیر تادیه در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید. “با توجه به پیامدهای بهداشتی بر سلامت کارشناسان محترم،‌ ارکان شورا و طرفین دعوی حفظ سلامت فردی و جمعی کادر محترم قضایی و اداری محاکم قضایی و اصحاب دعوا که جلسات باید به صورت غیر حضوری تشکیل شود و فرد خوانده (من) لایحه دفاعی بنویسد. خواهشمند است با توجه به مواردی که در بالا خدمت دوستان عرض کردم و همچنین موارد قانونی مرتبط که بتوانم عنوان کنم، بنده را راهنمایی بفرمایید تا لایحه دفاعی مناسبی را برای فردا بنویسم.در ضمن
۱. با توجه به اینکه خودروی من به نام مادرم است و ابلاغ نامه به نام ایشان آمده و از ایشان طرح شکایت شده من در لایحه دفاعی باید از نظر خودم بنویسم یا چگونه.
۲. آیا نیاز می بینید که من هم از ایشان قامه دعوی ( طرح شکایت) کنم؟
۳. مواردی که عنوان شد: برخورد حین ارتکاب خلاف، فحاشی، ترک محل مقصر، پایمال کردن حقوق شهروندی، شکایت دروغین و …..

سپاس از همگی

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
واخواهی کنید