طلاق به خاطر اعتیاد چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۹ #31124566

سلام ایا زن میتون بخاطر اعتیاد شوهرش به تریاک طلاق بگیره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از شروط دوازده گانه عقد نامه و ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی استفاده نمائید

با سلام
در صورتی که اقدام به ترک نکنند میتوانید بابت طلاق اقدام نمایید .

"با سلام"
بلی از موارد عسر و حرج میباشد

بله امکان پذیر است البته اگر الزام او به ترک ممکن نباشد

با سلام
بله طبق شروط ۱۲ گانه اعتیاد از جمله مواردی است که زوجه میتواند حق طلاق بگیرد بدین شرح که زوج دارای اعتیاد شدید باشد و به هیچ وجه اقدام به ترک ننماید یا اگر ترک نموده دوباره به مواد روی بیاورد و با اثبات در دادگاه و تست از زوج اقدامات صورت خواهد گرفت.

سلام
در صورتی که زن بتواند نقض یکی از شروط مندرج در عقدنامه از جمله اعتیاد مضر همسر را ، در دادگاه اثبات کند، می‌تواند قاضی را به صدور حکم طلاق مجاب نماید.